mánudagur, janúar 10, 2011

Hádegisæfing 10. janúar



Paa grund af en stor stigning i udenlandske hits kan man nok godt være bekendt for at skrive paa fremmedsprog en gang i mellem her paa siden.
Til stede i dag fra Valsheimili: Örnen, Dagen, Hulden, Ivaren, Gudnen, Sigrunen men Thordis landshholdets og Bjorgvin fra Jensens Böfhus var paa egen veje. Vi de andere, tog Hofsvallagadesringen paa roligt tempo, men Dag (ikke Hammerskjold)kan ikke lide de langsomme löbere og derfor tog han med sine medarbejdere lidt stigende tempo fra enden af runwayen paa sudenden af indenrigslufthavnen. For förste gang i en meget lang tid har vi nu genopretted Gudni, en af klubbens favoritter, og det giver forventninger om en rigtig god og morsom træningsperiode med intensivt snak om vin og mad og alt det der. Hjertelig velkommen tilbage Gudni!
Totalt i dag 8,3-9K
Hilsen,
Sigrun hovedsekretær

Det ser lidt underligt ud at nu i starten af træningsperioden for Stockholm kan Cargosöstrene ikke finde tid til træning og det er lidt mærkeligt fordi at det var jo dem som startede hypen omkring Stockholm og Stockholmssyndromen.

2 ummæli:

Nafnlaus sagði...

Þetta er flott. Ég skyldi orðið Stockholm í þessum pósti. Með sama áframhaldi verð ég orðinn fullskiljandi sænskumálfræðingur fyrir lok maí.

kv.
JÖB

Nafnlaus sagði...

Jon! Sigrun skriver på danska och det håller inte.
Det är tunga steg för oss at gå i Vals-boet men Cargo Kings kommer tillbaka snart, senast nästa vecka

Heijsan, Kings